Hätänumero: 112 

Perustietoa nuoriso-osastosta


Kokemäen VPK:n nuoriso-osasto harjoittelee kerran viikossa Kokemäen paloasemalla Haapionkatu 23:ssa. Viikkoharjoituksien tarkoituksena on opettaa nuoriso-osastolaisille palomiehen perustaitoja sekä antaa perusteet turvalliseen elämiseen. Harjoituksia voidaan myös viettää leppoisasti urheilun, peli-iltojen, kesän uintien ja tutustumiskäyntien merkeissä. Harjoitukset ovat yleensä maanantaisin kello 17:00 - 18:00 välisenä aikana (kesäaikana harjoitukset ovat normaalisti tauolla).

Vuotuisesti Länsi-Suomen pelastuslan liitto järjestää pienempiä alueellisia ja yhden koko Länsi-Suomea kattavan "läänin -leirin", jossa palokuntanuoret viettävät leirielämää yhteisten koulutuksien, kilpailujen ja yhteiselon merkeissä. Viiden vuoden välein järjestetään valtakunnallisen palokuntanuorten leiri. Leireillä harjoitellaan palokuntalaisten perustaitoja leirikursseilla, kalusto käsittely' ja tietokilpailuja sekä muut liikunnalliset kilpailut ovat osa leiriä.

Joka neljäs vuosi järjestetään valtakunnallinen palokuntanuorten leiri. (lisätietoa harrastuksesta www.palokuntaan.fi)

Jos olet kiinnostunut nuoriso-osastomme toiminnasta, voit ottaa yhteyttä palokunnan yhteystietojen kautta meihin (nuoriso-osaston johtajaan, kouluttajiin tai vaihtoehtoisesti palokunnan päällikön kautta). Tervetuloa mukavan harrastuksen pariin.

Kokemäen VPK r.y. / Nuoriso-osasto

Website Security Test

Ylös